Choc

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Život medzi ilúziou a realitou...?

Hlavou mi bezi mnozstvo mudrych slov a viet, ktore som pocula a moj mozog ich ulozil, ale ked chcem tak nie a nie si na ne spomenut. Chcela som napisat par viet, ktore by dokonale vystihli moju zivotnu situaciu, moje myslienky a aj nejake tie pocity. Cely den som nad tym rozmyslala…denna davka depresie, zas a znova, len teraz zrozumitelnejsia, az sa mi to nepaci.
Chcela by som zit. Tak strasne by som chcela! Ale viem, ze nieco vomne umiera. Pomaly, ale isto. Je to desivy a sklucujuci pocit, nezvratny proces. Ostala vomne uz len iskierka nadeje, iskierka zivota. Len cakam, kedy nadobro zhasne. Je to len otazka casu. Poznate to, vojak v prehratej vojne je najodvaznejsi, ajked vie ze umrie,zufalstvo dodava silu na velke ciny. Pud sebazachovy je predsalen silny. Ja sa nenecham znicit niecim tak ponizujucim, niecom co nema uroven, niekym kto sa mi tak hnusi, ze ani umriet by sa mi nedarilo, keby som si spomenula na jeho tvar. Sedim tu, zvonka silny pancier, no vovnutri uplne znicena, je mi zomna samej zle. Rozmyslala som, kde to vlastne zijem…? Dni su ako nocne mory, bezsenne noci ako najkrajsie vykupenie. Sen ci skutocnost? Co ked sa sen stane mojou skutocnostou a skutocnost niecim desivym co odmietam prijat za realitu? Co potom? Mozog prestane prijimat matuce informacie a vypne? Citim ako sa zomna stava den odo dna sialenec, robim zufale veci, neviem preco. Od drobnosti az po veci premna dolezite. Zmetok mi ovladol moj “zivot”. Ale vzdy su veci a vety, ktore cloveku vycistia aspon na chvilku myself, prinutia ho zamysliet. Tie vety si clovek musi pripominat, aby nezabudol, preco tu este je. (Jen si žíly podřízni, když by ti nikdo nechyběl. Žiješ jen v nenávisti, každej je tvùj nepřítel. Myslíš, že jsi tu jenom ty a jenom ty máš problémy. Zkus to znovu zítra vstát a začít život jinak brát.) My co nemame ziadne vyhody, len par naivnych velkych oci. My s nadejou…?

APATICKA EXISTENCIA...? | stály odkaz

Komentáre

  1. Choco
    Čo sa stalo / deje ?
    publikované: 04.06.2006 11:01:37 | autor: Bom (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. B.-cku
    jej, si jediny kto si vsimol tento clanok :)

    celkovo sa namna vsetko zrutilo... vsetci domna hustia nech sa uvedomim a tak, mam toho dost.
    akoze netreba sa bat ze si nieco urobim, aspon tychto par dni je uz w pohode.

    ono je to sialene, kazdy den je iny, ked sa uz zda, ze je to OK, tak sa vsetko zruti.
    tak sa snazim vzchopit teraz, ked je to este v poho, ked mi bude zas zle, uz asi nebudem pisat hentake weci, opakujem sa, fuj.
    publikované: 05.06.2006 14:28:59 | autor: Choco (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. realita
    Dnesni zivot neni lehky pro nikoho. Dulezite je problemy resit at jsou jakekoliv. Resit je verejne s jinymi lidmi, nenechavat si to jen pro sebe ve svoji hlave, to vede k silenstvi.
    publikované: 12.06.2006 12:27:20 | autor: Marty (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Choco
    ^^

    Marty> Hm... aspon viem, ako skončím ^^

    Choco> Som chvíľu uvažoval,že kam sa toto tu podelo ^^ . Každopádne... ak by si potrebovala rozobrať čokoľvek (okrem domácich spotrebičov ^^) Tak Ti dávam slovo, že pokiaľ budem niekde pri PC, tak sa Ti ozvem.
    publikované: 12.06.2006 22:37:07 | autor: Bom (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Re:
    Nicmene je dobre ze o tom pises do blogu, jiz si si zacla pomahat a to je dobre.
    publikované: 14.06.2006 08:07:42 | autor: Marty (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. odkaz
    pocuj Choko nieco v tebe musi umriet aby sa zrodilo nieco nove ako napr. s informaciami..to je jednoduche menis sa a preto v tebe nieco zomrie ako ked zistis ze niekto ta uz nezaujima proste to v tebe zhasne a pride nieco nove..chapes? ;)
    publikované: 25.07.2006 12:01:12 | autor: Mirius (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014